SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-service accountantskantoor in Weert met ca. 30 medewerkers, dat haar klanten adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, financieringen en internationaal ondernemen. Kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Door de omvang van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij persoonlijk nauw betrokken bij onze klanten. SmitsVandenBroek is lid van het SRA en is in het bezit van een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Om de accountancy praktijk van SmitsVandenBroek verder te kunnen uitbreiden zoeken wij een

ACCOUNTANT / BEGINNEND RA/AA  (m/v)

Als accountant binnen SmitsVandenBroek heb je een (beginnend) leidinggevende rol in zowel onze controlepraktijk als onze MKB-praktijk. In de controlepraktijk ben je als controleleider het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Tevens stuur je een klein team van collega’s aan, met wie je nauw samenwerkt, zowel op ons kantoor in Weert als bij onze klanten in de regio.

In onze MKB-praktijk ben je verantwoordelijk voor een groep klanten. Je tekent zelfstandig samenstellingsverklaringen en adviseert je klanten in overleg met de specialisten van ons kantoor.

Gezien onze groeiende groep klanten kun je hier direct mee aan de slag. Daarnaast helpen wij jou graag om je commercieel te ontplooien. Ten slotte help je mee om enkele nieuwe initiatieven, zoals de implementatie van Lean en data-analyse in onze praktijk, vorm te geven.

Kortom: je krijgt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in alle facetten van het accountantsberoep, bij interessante klanten en met leuke collega’s in een informele sfeer.

Onze ideale kandidaat:

  • heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • is ingeschreven als Registeraccountant of Accountant-Administratieconsulent, of zit daar nog 1-2 jaar vandaan;
  • heeft ervaring met het uitvoeren van controle-opdrachten;
  • is daadkrachtig;
  • is enthousiast en voelt zich thuis in een informele cultuur;
  • is professioneel-kritisch;
  • heeft een flexibele en proactieve instelling en is communicatief vaardig;
  • is gewend om projectmatig te werken met een team;
  • heeft affiniteit met automatisering;
  • heeft de bereidheid om te studeren.

Ben jij enthousiast geworden en ben je in voor een kennismaking? Neem dan contact op met drs. Jeroen Roumen RA via 0612870051 en/of stuur je motivatie en CV naar j.roumen@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt