Wil jij jouw carrière een boost geven en wil jij als controleleider écht toegevoegde waarde kunnen leveren in de MKB-praktijk? Dit kan bij SmitsVandenBroek in Weert!

Werken bij SmitsVandenBroek
SmitsVandenBroek, een full-servicekantoor in Weert met ruim 40 professionals die dagelijks hun passie nastreven. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel en door een full-servicedienstverlening kunnen wij kwaliteit en klanttevredenheid garanderen. Vanuit één vestiging in Weert streven wij naar korte communicatielijnen en persoonlijke betrokkenheid. Om de kwaliteit continu te blijven garanderen ook voor jou, als (aankomend) Registeraccountant, zijn we in het bezit van een AFM-vergunning. Ook is een hoogwaardige externe compliance officer nauw betrokken bij de kwaliteitsbeheersing van SmitsVandenBroek.

Één kantoor, één team en één community. Dat is wat SmitsVandenBroek belangrijk vindt. Een hecht team waarin samenwerking met verschillende afdelingen belangrijk is om de juiste resultaten te behalen. Daarnaast willen wij de klanten ook graag leren kennen in een andere setting en daarom organiseren wij regelmatig ontbijtsessies en masterclasses met klanten, die we graag afsluiten met een hapje en een drankje.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Bij SmitsVandenBroek is de functie van controleleider anders dan bij andere accountantskantoren. Je bent een specialist op het gebied van controleopdrachten, maar daarnaast treed je ook op als generalist in de MKB-praktijk. Jouw collega’s bij SmitsVandenBroek vinden het belangrijk om écht waarde toe te kunnen voegen aan de ondernemers. Zo sta jij niet boven de klant, maar naast de klant om te allen tijde jouw advies te kunnen geven.

Als controleleider zul jij een team aansturen op kantoor in Weert of op locatie bij de klanten in de regio. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Een diverse rol waarin SmitsVandenBroek jou blijft uitdagen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
De controleleider die SmitsVandenBroek zoekt is een echte teamspeler. Niet alleen samen met jouw team, maar ook met de rest van je collega’s van het kantoor zorg je voor het behalen van de beste resultaten. Niet onbelangrijk om te benoemen bij deze functie is dat een ervaren assistent accountant ook in aanmerking zou kunnen komen voor deze functie. Verder herken jij je in de volgende punten:

  • Ben jij bezig met de opleiding tot Registeraccountant;
  • Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring op de controlepraktijk;
  • Ben jij enthousiast, daadkrachtig en flexibel;
  • Kijk jij graag met een frisse en kritische blik naar nieuwe klanten.

Wat krijg jij?
Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaringen, maar dit is zeker markconform. Daarnaast kom je te werken in een superleuk team, waarbij je samen streeft naar het behalen van de beste resultaten.

Ben jij enthousiast geworden en ben je in voor een kennismaking? Neem dan contact op met Kevin Steer via 0495-454444 en/of stuur je motivatie en CV naar k.steer@smitsvandenbroek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Nieuwsbrief januari 2023