SmitsVandenBroek is al ruim 20 jaar hét accountants- en advieskantoor in Weert met zo’n 40 medewerkers.
We zijn aangesloten bij het SRA (samenwerkingsverband van zelfstandige MKB-accountantskantoren) en het INAA (internationale netwerk van onafhankelijke accountantskantoren). Daarnaast bezitten we een eigen AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning waardoor wij wettelijke controleopdrachten mogen en kunnen uitvoeren.
SmitsVandenBroek hecht veel waarde aan kwaliteit, klanttevredenheid en een informele sfeer.
Als regionaal kantoor zijn we zeer toegankelijk en streven we naar een persoonlijke band met onze klanten.
Het dienstenaanbod is zeer uitgebreid.
Naast de reguliere accountancy en fiscale werkzaamheden zijn we ook gespecialiseerd in financieringsbegeleiding, HR Advies & Personeelsdiensten, business controlling, juridisch en subsidieadvies en advisering omtrent ondernemen/investeren op Curaçao.
Hiermee kan de totale klantportefeuille van (groot) MKB relaties in de volle breedte worden geadviseerd. De aandacht voor klanten en kennisoverdracht blijkt onder meer uit de georganiseerde ontbijtsessies en masterclasses.
Het enthousiaste team van SmitsVandenBroek bestaat uit een mooie mix van jonge en ervaren collega’s. De directie wordt gevormd door vier vennoten.

Gezien de toename van onze cliëntenportefeuille en het fiscaal advieswerk zijn wij ter versterking van onze fiscale adviespraktijk op zoek naar een:

ERVAREN FISCALIST (M/V) (min. 32 uur p.w.)

Functie-omschrijving:
De functie omvat een breed pakket aan fiscale werkzaamheden met de nadruk op het fiscale advieswerk.

Functie-eisen:
– Een afgeronde universitaire studie fiscaal recht of fiscale economie.
– Een afgeronde beroepsopleiding van het NOB of de RB is een pré.
– Ruime ervaring in de fiscale adviespraktijk of belastingdienst.
– Je bent generalist, pragmatisch en opereert in een grote mate van zelfstandigheid onder de verantwoordelijkheid van een vennoot.

Wat bieden wij?
Wij bieden een informele, laagdrempelige werksfeer, een gevarieerd en uitdagend cliëntenbestand, goede begeleiding, alle mogelijkheden om je te ontplooien en een modern pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak en een pensioenregeling, uiteraard afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring.

Enthousiast om in ons team te werken?
Ben jij enthousiast geworden en ben je in voor een kennismaking? Neem dan contact op met de heer mr. Bert Bogie, T 0495-454444, en/of stuur je motivatie en CV naar b.bogie@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Nieuwsbrief februari 2023