SmitsVandenBroek is al ruim 20 jaar het accountants- en advieskantoor in Weert. Centraal gelegen op de grens van Limburg en Brabant. SmitsVandenBroek is aangesloten bij het SRA (samenwerkingsverband van zelfstandige MKB-accountantskantoren) en het INAA (internationale netwerk van onafhankelijke accountantskantoren). Daarnaast bezit SmitsVandenBroek een eigen AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning waardoor zij wettelijke controleopdrachten mag en kan uitvoeren.
SmitsVandenBroek staat dan ook voor kwaliteit en kennis, maar daarnaast is dit regionale kantoor zeer toegankelijk en persoonlijk. Hiervoor zorgen de circa 40 medewerkers zelf.
Het dienstenaanbod is zeer uitgebreid. Naast de reguliere accountancy en fiscale werkzaamheden zijn er nog een viertal sterk vertegenwoordigde diensten. Dit betreft Financieringsbegeleiding, HR Advies & Personeelsdiensten, Business Controlling en Ondernemen op Curaçao. Hiermee kan de totale klantportefeuille van (groot) MKB relaties in de volle breedte worden geadviseerd. De aandacht voor klanten en kennisoverdracht blijkt onder meer uit de georganiseerde ontbijtsessies en masterclasses. SmitsVandenBroek hecht veel waarde aan kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer.
Het enthousiaste team van SmitsVandenBroek bestaat uit een mooie mix van jonge en ervaren collega’s. De directie wordt gevormd door vier vennoten.

In verband met verdere groei en op termijn het vertrek van één Relatiebeheerder is TopProfile Executive Search op zoek naar een:

Relatiebeheerder
“Leidinggeven, adviseren en samenwerken” 

Functieomschrijving Relatiebeheerder
Als Relatiebeheerder binnen de samenstelpraktijk van SmitsVandenBroek heb je een leidinggevende rol richting klanten en richting je eigen team. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een eigen, bestaande klantportefeuille. Je stuurt collega’s aan, met wie je nauw samenwerkt, zowel op het kantoor in Weert als bij de klanten in de regio. Voor klanten ben jij hun sparringpartner die meedenkt, ondersteunt en de juiste adviezen geeft. Je begrijpt precies wat klanten bezighoudt en wat ze verwachten. Hierdoor bouw jij snel een relatie op en ben je ook in staat jouw relaties uit te breiden.

Tot jouw belangrijkste taken behoren:

  • Samen met jouw team verantwoordelijk voor jouw eigen klantportefeuille;
  • Beoordelen van werkzaamheden die door assistenten zijn uitgevoerd;
  • Samenwerken met collega’s van andere (advies)diensten binnen het kantoor;
  • Onderhouden en versterken van de relatie met MKB-ondernemers;
  • Brede advisering op het gebied van financiën, financiering en automatisering richting klanten;
  • Coördineren en leidinggeven aan het gehele proces rondom samenstellingsopdrachten;
  • Monitoren van tussentijdse resultaten.

Samen met jouw collega’s ga je voor het beste resultaat voor jouw klanten. Gezien de groeiende groep klanten kun je hier direct mee aan de slag. Daarnaast krijg je de mogelijkheid mee te werken aan nieuwe initiatieven binnen kantoor.

Functie-eisen Relatiebeheerder
– Hbo/wo werk- en denkniveau met een (bedrijfs)economische opleidingsachtergrond;
– Tenminste 7 jaar relevante werkervaring in de branche en/of financiële dienstverlening;
– Communicatief sterk;
– Klantgericht en resultaatgericht werken is jouw 2e natuur;
– Ondernemend, energiek en hands-on;
– Sterke focus op samenwerking en kwaliteit.

Met jouw achtergrond als accountant of relatiebeheerder/adviseur in de financiële dienstverlening en jouw kennis van zaken en oplossingen zorg je voor tevreden klanten en ben je in staat hen de beste adviezen te geven. Jouw enthousiaste en energieke persoonlijkheid en overtuigingskracht zorgen ervoor dat klanten zich met hun vragen tot jou wenden.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie van dit regionale, full-service  accountants- en advieskantoor. Een kantoor dat kwalitatief goed werk wil afleveren en niet schroomt van de gebaande paden af te lopen en nieuwe initiatieven te ontplooien. Kortom een mooie functie met interessante klanten binnen een kantoor met een informele sfeer en een goede balans tussen werk en privé.

Contactpersoon
Deze vacature is exclusief bij TopProfile Executive Search in beheer.
Heeft u vragen over of interesse in deze vacature? Dan kunt u contact opnemen met Roger Meuwissen via +316 303 135 94 / r.meuwissen@topprofile.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Special Lonen 2023