SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-service accountantskantoor in Weert met een lange historie en zo’n 40 medewerkers, waaronder 6 fiscalisten. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden onze klanten op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen, internationaal ondernemen en business controlling.

Kwaliteit, klanttevredenheid en een goede werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Door de omvang van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij persoonlijk nauw betrokken bij onze klanten. SmitsVandenBroek is lid van het SRA en is in het bezit van een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Gezien de toename van onze cliëntenportefeuille en het fiscaal advieswerk zijn wij ter versterking van onze fiscale adviespraktijk op zoek naar een:

BEGINNEND FISCALIST (M/V) (min. 24 uur p.w.)

Functie-omschrijving:

De functie omvat een breed pakket aan fiscale werkzaamheden met de nadruk op het fiscale advieswerk.

Functie-eisen: 

  • Een (bijna) afgeronde universitaire studie fiscaal recht of fiscale economie.
  • Een (bijna) afgeronde beroepsopleiding van het NOB of de RB is een pre.
  • Starter of beperkte ervaring in de fiscale adviespraktijk bij een vergelijkbaar kantoor.
  • Je bent generalist, pragmatisch en opereert onder de verantwoordelijkheid van een ervaren fiscalist of vennoot.

Wat bieden wij?

Wij bieden een informele, laagdrempelige werksfeer, een gevarieerd en uitdagend cliëntenbestand, goede begeleiding, alle mogelijkheden om je te ontplooien en een modern pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling, uiteraard afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring.

Enthousiast om in ons team te werken?

Ben jij enthousiast geworden en ben je in voor een kennismaking? Neem dan contact op met de heer mr. Bert Bogie, T 0495-454444, en/of stuur je motivatie en CV naar b.bogie@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Update Special Lonen 2022Nieuwsbrief juli 2022