Wil jij jouw carrière een boost geven en wil jij als controleleider écht toegevoegde waarde kunnen leveren in de MKB-praktijk? Dit kan bij SmitsVandenBroek in Weert!

Bedrijfsprofiel

SmitsVandenBroek, een full-servicekantoor in Weert met ruim 35 professionals die dagelijks hun passie nastreven. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel en door een full-servicedienstverlening kunnen zij kwaliteit en klanttevredenheid garanderen. Vanuit één vestiging in Weert streven zij naar korte communicatielijnen en persoonlijke betrokkenheid. Om de kwaliteit continu te blijven garanderen ook voor jou, als (aankomend) Registeraccountant, zijn ze in het bezit van een AFM-vergunning. Ook is een hoogwaardige externe compliance officer nauw betrokken bij de kwaliteitsbeheersing van SmitsVandenBroek.

Bedrijfscultuur

Eén kantoor, één team en één community. Dat is wat SmitsVandenBroek belangrijk vindt. Een hecht team waarin samenwerking met verschillende afdelingen belangrijk is om de juiste resultaten te behalen. Daarnaast willen zij de klanten ook graag leren kennen in een andere setting en daarom organiseren zij regelmatig ontbijtsessies en masterclasses met klanten, wat ze graag afsluiten met een hapje en een drankje.

Functieomschrijving

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij samen met het team van toegevoegde waarde zijn voor alle klanten van SmitsVandenBroek? Dan is deze uitdagende functie met veel vrijheid echt iets voor jou!

Als Controleleider ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het uitvoeren van controleopdrachten. Naast deze uitdagende opdrachten ben jij ook een kennisbron voor de gehele MKB-praktijk. Jouw collega’s bij SmitsVandenBroek vinden het belangrijk om waarde toe te kunnen voegen aan de ondernemers. Zo sta jij altijd naast de klant om ten alle tijden jouw advies te kunnen geven.

Als Controleleider zal jij een team aansturen op kantoor in Weert of op locatie bij de klanten in de regio. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Een diverse rol waarin SmitsVandenBroek jou blijft uitdagen om jezelf verder te ontwikkelen.

De Controleleider die SmitsVandenBroek zoekt is een echte teamspeler. Niet alleen samen met jouw team, maar ook met de rest van je collega’s van het kantoor zorg je voor het behalen van de beste resultaten. Ben jij momenteel een Senior Assistent en zou jij graag willen doorgroeien of ben jij juist een ervaren Controleleider die een goede werk-privébalans mist? Schroom dan niet om te solliciteren op deze veelzijdige functie!

Functie-eisen

 • Je bent bezig met de opleiding tot Registeraccountant;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de controlepraktijk.

Competenties

 • Je bent leergierig, gedreven en enthousiast;
 • Je bent proactief en daadkrachtig;
 • Je bent ambitieus en een echte teamplayer;
 • Je toont initiatief en deelt graag nieuwe ideeën;
 • Je stelt je professioneel op en werkt klantgericht;
 • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat heeft SmitsVandenBroek te bieden?

 • Een functie waarin je je breder kunt ontwikkelen dan alleen maar controle. Je zult ook in aanraking komen met advisering, samenstellen en fiscaliteit. Dit verbreedt je kennis aanzienlijk;
 • Een heel leuk, enthousiast team met een mooie mix tussen jonge en ervaren collega’s en een goede balans tussen werk en privé;
 • Een kantoor dat kwalitatief goed werk wil afleveren en fanatiek aan de slag gaat voor haar klanten. Een kantoor dat niet schroomt van de gebaande paden af te lopen en nieuwe initiatieven te ontplooien;
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse of meer weten?
Headhuntersteam verzorgt voor SmitsVandenBroek exclusief de werving & selectie. Heb jij interesse om te solliciteren of zou je juist meer willen weten? Neem contact op met Bas Reef, Consultant Finance, via b.reef@headhuntersteam.nl of 040-3030884.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt