SmitsVandenBroek Business Controlling is een nieuw concept dat gericht is op MKB-bedrijven die de behoefte hebben aan de expertise van een parttime CFO, maar (nog) niet voor een volledige werkweek. SmitsVandenBroek Business Controlling maakt onderdeel uit van SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants, een full-service accountantskantoor in Weert met een lange historie en ruim 35 medewerkers. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen en internationaal ondernemen.

MEDEWERKER BUSINESS CONTROL

Ben jij een gevorderd assistent accountant of relatiebeheerder/adviseur in de accountancy? Of ben je werkzaam als controller in het MKB en wil je meer diversiteit in je werkzaamheden door voor meerdere bedrijven als parttime CFO aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature omschrijving
Als Medewerker Business Control ga jij als parttime CFO aan de slag bij verschillende MKB-bedrijven. Je bent medeverantwoordelijk voor het naar een hoger niveau brengen van de financiële organisatie van jouw klanten. Doordat je minimaal een halve dag per week op locatie werkt, word je echt onderdeel van het team en werk je samen met de klant aan de toekomst. Daarnaast ben je onderdeel van ons team, waardoor je er nooit alleen voorstaat. Je kunt dus altijd sparren met specialisten uit het team van SmitsVandenBroek.

In je werk zal de focus liggen op:

Finance control
Samen met de klant ga je aan de slag om de financiële administratie te optimaliseren, processen te analyseren en efficiënter in te richten. Met als doel het genereren van waardevolle managementinformatie. Op die manier probeer je de financiële afdeling naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast ben je de contactpersoon voor o.a. banken, aandeelhouders, belastingdienst, stakeholders en accountant.

Business control
Jij bent een sparringpartner voor het management, gaat aan de slag met de rapportages en vertaalt deze naar bruikbare managementinformatie waarop toekomstige beslissingen worden gebaseerd. Ook help jij de ondernemer met het verbeteren van hun business modellen en het optimaliseren van hun informatievoorzieningen en (software)inrichting.

Accountancy
Binnen SmitsVandenBroek is veel mogelijk en bepalen we samen jouw ideale werkweek. Kom je bijvoorbeeld uit de accountancy of je wilt je hierin graag ook  (door)ontwikkelen, dan is hier alle ruimte voor. Naast de dagen als parttime CFO is er ook de mogelijkheid om een eigen klantenportefeuille op te bouwen in de accountancy.

Kortom: een erg variërend perspectief.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een Hbo-diploma accountancy of bedrijfseconomie;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Affiniteit met het MKB-segment;
 • Uitstekende sociale en contactuele vaardigheden;
 • Assertiviteit, eigen initiatief en een praktische instelling;
 • Je bent beschikbaar voor 24 – 40 uur per week.

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een gezellige werksfeer in een gevarieerd team van specialisten;
 • Een divers klantportfolio waarvoor jij gaat werken;
 • Vrijheid om – in overleg met jouw klanten – je eigen agenda te bepalen;
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen;
 • Een laptop en telefoonvergoeding;
 • Een leaseauto, maar alleen als jij dat wilt;
 • Een marktconform salaris.

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bel ons voor meer informatie op 0495 – 45 44 44 of reageer direct en stuur je CV en motivatiebrief naar k.steer@smitsvandenbroek.nl

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt