SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-service accountantskantoor in Weert met ca. 40 medewerkers, dat haar klanten adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, financieringen, internationaal ondernemen, HR advies en personeelsdiensten en business controlling. Kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Door de omvang van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij persoonlijk nauw betrokken bij onze klanten.

Wij zijn op zoek naar een:

ZELFSTANDIG AANGIFTEMEDEWERKER (M/V)

minimaal 24 uur per week (40-urige werkweek mogelijk)

De functie

Je werkzaamheden als zelfstandig aangiftemedewerker richten zich op het opstellen en controleren van tevens complexe aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en het geven van lichte resp. minder complexe belastingadviezen, het verzorgen van de uitstelregeling, het beheren van de elektronische aanslagen en het controleren hiervan. Ook het opstellen van bezwaar- en verzoekschriften behoort tot je takenpakket. Tevens ben je aanspreekpunt voor onze assistent-accountants wat betreft fiscale aspecten.

Van een zelfstandig aangiftemedewerker mag worden verwacht dat hij/zij kan adviseren (minder complexe zaken) en werk kan genereren. De werkzaamheden zijn zowel uitvoerend als licht adviserend van aard.

Wat wij vragen

Onze ideale kandidaat:

  • heeft een VWO / HBO-Fiscale Economie opleiding;
  • heeft minimaal 2 – 4 jaar ervaring in de aangiftepraktijk;
  • kennis van AFAS-fiscaal en Excel is een pre;
  • is sociaal en werkt graag samen in teams;
  • is enthousiast en heeft een gezonde dosis humor.

Wat wij bieden:

Werken bij SmitsVandenBroek betekent op professionele wijze werken aan een optimale dienstverlening voor onze klanten in een informele, laagdrempelige werksfeer. Wij bieden jou een gevarieerd en uitdagend cliëntenbestand, goede begeleiding door ervaren fiscalisten, alle mogelijkheden om je te ontplooien en door te groeien en een modern pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, uiteraard afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Bogie, tel. 0495 – 45 44 44.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar b.bogie@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Special Miljoenennota 2024