SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-service accountantskantoor in Weert met een lange historie en ruim 35 medewerkers. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden onze klanten op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen, internationaal ondernemen en business controlling.

Kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Door de omvang van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij persoonlijk nauw betrokken bij onze klanten. SmitsVandenBroek is lid van het SRA en is in het bezit van een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Eén kantoor, één team en één community. Dat is wat SmitsVandenBroek belangrijk vindt. Een hecht team waarin samenwerking met verschillende afdelingen belangrijk is om de juiste resultaten te behalen. Daarnaast willen wij onze klanten ook graag leren kennen in een andere setting en daarom organiseren we regelmatig ontbijtsessies en masterclasses met klanten, wat we graag afsluiten met een hapje en een drankje.

Om onze accountancypraktijk verder te kunnen uitbreiden zoeken wij een

ASSISTENT-ACCOUNTANT, op fulltime basis (40 uur p/wk)

Als assistent-accountant binnen SmitsVandenBroek ben je werkzaam in zowel onze controlepraktijk als onze MKB-praktijk. In de controlepraktijk werk je in een team samen en heb je een uitvoerende rol in de controle van (onderdelen van) de jaarrekening. Je werkzaamheden lopen simultaan aan je opleiding tot Registeraccountant, waardoor je de theorie kunt herkennen in de praktijk. In de MKB-praktijk werk je onder begeleiding van collega’s zelfstandig aan het samenstellen van jaarrekeningen en het boeken/beoordelen van administraties en tussentijdse cijfers van onze klanten. Omdat je steeds werkzaam bent in een klein team zijn de werkzaamheden uitermate gevarieerd.

We helpen je graag om je als professional en als mens verder te ontwikkelen.

Functie-eisen en competenties 

  • je bent in het bezit van een HBO- of universitaire opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • je wilt starten met de opleiding tot Registeraccountant (RA) of je bent hiermee gestart;
  • je bent leergierig, gedreven en enthousiast;
  • je voelt je thuis in een informele cultuur;
  • je bent proactief en daadkrachtig;
  • je werkt graag met een team en hebt een sociale instelling.

Wat hebben wij te bieden? 

  • Een functie waarin je je breder kunt ontwikkelen dan alleen maar controle. Je zult ook in aanraking komen met samenstellen, administraties en fiscaliteit. Dit verbreedt je kennis aanzienlijk;
  • Een heel leuk, enthousiast team met een mooie mix tussen jonge en ervaren collega’s en een goede balans tussen werk en privé;
  • Een kantoor dat kwalitatief goed werk wil afleveren en fanatiek aan de slag gaat voor haar klanten. Een kantoor dat niet schroomt van de gebaande paden af te lopen en nieuwe initiatieven te ontplooien;
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse of meer weten?

Ben jij enthousiast geworden en ben je in voor een kennismaking? Neem dan contact op met drs. Jeroen Roumen RA via 0495-454444, en/of stuur je motivatie en CV naar j.roumen@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
We want you