In Blog

De basis van elke samenwerking is vertrouwen. Zonder vertrouwen geen business. Een goed contact geeft de bouwstenen voor een prettige en langdurige samenwerking.

Nog al te vaak wordt uitgegaan van blind vertrouwen: “Een man een man, een woord een woord.” En ook al zou ik persoonlijk graag willen dat die uitdrukking de maatschappij nog weerspiegelt, dat is helaas al lange tijd niet meer zo. Een goed contact heeft ook een goed contract nodig. Een goed contract zet zwart op wit wat in een samenwerking de bedoeling is en wat partijen van elkaar mogen verwachten. Dat hoeven overigens geen pagina’s lange documenten te zijn, kort kan nog altijd krachtiger zijn. Een contract waarin de basis van de samenwerking helder wordt vastgelegd en van waaruit duidelijk de rechten en plichten van partijen voortvloeien en voor welke periode deze gelden. Het is niet moeilijk als je de juiste jurist inschakelt. Beperkte kosten vooraf kunnen hoge kosten achteraf besparen.

Dus: een goed contact of een goed contract? Niets staat in de weg aan beiden. Sterker nog, het is commercieel en juridisch gezien een must bij zaken doen.

Wilt u ook een goed contract? Ik help u graag!

mr. Ellen Kupers
Juriste

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Schatkist pixabay