Investeert u in nieuwe producten en processen? Of bent u bezig met innoveren? Voldoende financiële middelen zijn dan van belang om bijvoorbeeld het R&D proces te kunnen bekostigen tot aan marktintroductie. Een subsidie hierbij kan net dat steuntje in de rug zijn! Om klanten zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen biedt TRIAS een totaalpakket aan: van zoeken naar financieringsmogelijkheid, schrijven van de aanvraag, tot aan eindverantwoording.

Er is een breed scala van mogelijkheden waarvan bedrijven gebruik kunnen maken. Deze zijn per sector, project, vestigingsplaats of plaats van uitvoering verschillend. Dit geldt ook voor de bijdrage per regeling. TRIAS helpt u graag bij het zoeken naar de mogelijkheden of uw bedrijf!

Met onze vrijblijvende subsidiecheck krijgt u inzicht in de subsidiekansen voor uw bedrijf, op zowel provinciaal, nationaal als Europees niveau. We bespreken de voor- en nadelen en adviseren welke mogelijkheden het meest kansrijk zijn in uw situatie.

Vervolgens kunnen wij voor u de aanvraag verzorgen. We werken uw ideeën uit tot een gedegen projectplan, inclusief planning en begroting. Het plan voldoet aan de subsidievoorwaarden en is begrijpelijk en aantrekkelijk geformuleerd.

Het resultaat: Uw subsidieaanvraag is goedgekeurd! Ook dan staan we klaar om u te helpen met de verantwoording van uw project.

TRIAS is een subsidieadviesbureau gevestigd in Venlo en op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. Voor klanten en hun ideeën traceert TRIAS financiering via overheid, fondsen en andere partijen. TRIAS leidt klanten door het doolhof van stimuleringsregelingen van de overheid en boekt resultaten voor bedrijven en voor de publieke sector.

Interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt contact met ons opnemen via 077-3560100 of mailen naar info@trias-subsidie.nl. Voor meer informatie over TRIAS: www.trias-subsidie.nl.

 

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt