In Nieuws

Vanuit haar expertise ondersteunt SmitsVandenBroek HR Advies & Personeelsdiensten al veel ondernemers met arbeidsjuridisch advies. Denk hierbij aan gefundeerde arbeidsovereenkomsten, passend bij deze tijd, bij aanname van personeel of verlengingen van de dienstbetrekking.

Helaas komen er ook momenten om afscheid te nemen van medewerkers, op basis van bijvoorbeeld 2 jaar ziekte, performance issues, reorganisatie of om andere redenen. Wij kunnen u helpen om de kosten zo laag mogelijk te houden en te voldoen aan de wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om samen de ‘slecht nieuws’ gesprekken te voeren (gedelegeerde personeelszaken) en het opstellen van vaststellingsovereenkomsten, de zgn. VSO’s, of door op te treden als uw contactpersoon met het UWV.

Daarnaast is medezeggenschap ook een expertise die steeds vaker op de agenda komt te staan van de wat grotere ondernemingen. We ondersteunen ook bij Vakbonds- of OR-uitdagingen, en adviseren tevens in meer algemene zin op het gebied van medezeggenschap en employer branding of werktevredenheid.

Meer weten? Neem contact met ons op: 0495-454444 of via f.stultiens@smitsvandenbroek.nl

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
teamfoto met Ilsefoto in het kantoor