In Nieuws

Op 29 september a.s. vindt in De Maaspoort in Venlo het evenement CONNECTED plaats, een unieke gelegenheid voor  ondernemers, overheden en onderwijsorganisaties uit Noord-Limburg om kennis te delen, zich te laten inspireren  en nieuwe contacten te leggen.

Het hoofdthema van dit evenement is innovatie.  Er zullen kennissessies, workshopsessies, seminars, rondetafelgesprekken en netwerkmomenten plaatsvinden. Een van de kennissessies wordt verzorgd door SmitsVandenBroek in samenwerking met TRIAS, en is getiteld “Crowdfunding en subsidies voor innovatie”.

Bert Bogie zal namens SmitsVandenBroek een nadere toelichting geven op crowdfunding, een alternatieve financieringsvorm die sterk aan populariteit wint. Crowdfunding vereist echter ook expertise en ervaring. Steeds meer platforms die crowdfunding organiseren eisen daarom expliciet een actieve rol van een accountant als adviseur van de aanvrager. Als een van de eersten in de regio zijn wij gespecialiseerd in crowdfunding. Onze adviseurs kennen de crowdfunding platforms, de wetten en regels en de diverse mogelijkheden, en weten bovendien de juiste toon te raken om uw crowdfinanciering tot een succes te maken.

Deze kennissessie vindt plaats van 19.20 – 20.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link.

De toegang tot het CONNECTED evenement is gratis, ook het bijwonen van een kennissessie is gratis. Voor enkele andere programma-onderdelen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Zie voor meer informatie www.connectedevent.nl.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Koffer prinsjesdagMinisterie