In Nieuws

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants en Sander Kuijpers hebben hun krachten gebundeld. Onder de naam SmitsVandenBroek Bedrijfsfinancieringen bieden zij advies aan MKB ondernemers op het gebied van bedrijfsfinancieringen en bedrijfskundige vraagstukken.

‘Wij merken bij onze relaties dat er steeds meer vraag komt naar ondersteuning bij het aanvragen van financieringen. Zowel aanvragen bij een bank als bij alternatieve financiers. Zo hebben wij inmiddels diverse crowdfunding trajecten begeleidt.’ Aldus Erwin Simons, vennoot bij SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants. ‘Het aantal adviestrajecten is inmiddels zo groot geworden, dat we besloten hebben hiervoor de samenwerking te zoeken met een specialist.’ Sander Kuijpers reageert: ‘In de afgelopen jaren is het voor ondernemers steeds moeilijker geworden om aan een financiering bij de bank te komen. Hierdoor zijn er vele zogenaamde alternatieve financieringsvormen gekomen. Crowdfunding is misschien wel de bekendste. Maar er zijn er nog veel meer. Denk aan de beurs NPEX voor MKB ondernemers of Qredits voor financieringen tot € 250.000. Hiernaast zie ik dat banken steeds minder advieskracht inzetten bij de ondernemers met en financiering kleiner dan € 1 miljoen. We praten hier wel over het overgrote deel van ondernemend Nederland!’.

SmitsVandenBroek geeft met de samenwerking invulling aan twee behoeftes van ondernemers. De zekerheid, dat de bestaande financiering van de ondernemer passend en scherp is. En begeleiding bij het verwerven van een financiering om nieuwe plannen van ondernemers te kunnen realiseren.

Simons en Kuijpers sluiten af met de woorden: ‘Het is bij ons niet meer de vraag of je financiering krijgt, maar welke financieringsvorm je kiest!’

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Foto Joeri Jeroen en HermanSRA-header-juli