In Nieuws

Recent heeft zwemmer Joeri Verlinden in het kader van zijn ‘Road to Rio’ zijn supporters uitgezwaaid tijdens een avondvullende bijeenkomst. SmitsVandenBroek is al jaren supporter en sponsor van Joeri.

Joeri heeft in de periode na Londen 2012, waar hij op een haar na een Olympische medaille veroverde op de 100 meter vlinderslag, serieuze tegenslagen gekend. Een polsblessure, hartritmestoringen, het verliezen van zijn A-status als sporter binnen NOC/NSF en recent nog diskwalificatie in de finale 100 meter vlinder op het EK in Londen.

Het is uitermate bewonderenswaardig en inspirerend om te ervaren hoe overtuigd hij desondanks bleef van het bereiken van zijn droom: de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. Hij kende geen enkele twijfel, omdat hij de ultieme passie heeft om zichzelf iedere dag te verbeteren om zo snel mogelijk in een zwembad vooruit te komen. Hij is er dan ook van overtuigd dat iedereen in staat is zijn doelen te verwezenlijken onder het motto ‘waar een wil is, is een weg’. Dat had hij overigens al bewezen door het overwinnen van zijn aangeboren nierafwijking. Dat doel, plaatsing voor Rio, heeft hij uiteindelijk bereikt op 8 april jl. 2016 in het bad in Eindhoven.

Op 11 augustus a.s. zwemt Joeri de series van de 100 meter vlinder in Rio. De halve finales zijn later op die dag gepland en de finale vindt plaats op 12 augustus. We hopen natuurlijk dat wij hem daarin zien schitteren.

SmitsVandenBroek wenst Joeri heel veel succes in Rio!

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Man en vrouw op bankjeFoto bedrijfsfinancieringen