In Nieuws

Het programma waarmee de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2015 kan worden aangevraagd, gewijzigd of stopgezet is wederom beschikbaar. U heeft daarbij voor het eerst twee mogelijkheden: het programma ‘Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2015’ dat u net als andere jaren kunt downloaden, of, en dat is nieuw, het online formulier op Mijn Belastingdienst. Kreeg u altijd al een voorlopige aanslag? U krijgt van de Belastingdienst automatisch een voorlopige aanslag over 2015 (of een brief met de mededeling dat u geen voorlopige aanslag meer krijgt). U kunt deze post verwachten in de periode eind november tot en met eind januari. Als uw situatie niet veranderd is, hoeft u dus niets te doen. Als uw situatie wel veranderd is, kunt u het programma of het formulier gebruiken om de voorlopige aanslag aan te passen of in te trekken. Meer informatie op www.belastingdienst.nl.

Brochure WBSO/RDA voor aanvraag 2015 beschikbaar

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft de brochure ‘Informatieblad WBSO en RDA 2015’ gepubliceerd. Hierin staan de belangrijkste voorwaarden voor de WBSO- en RDA-regelingen.

Via deze fiscale regelingen stimuleert het ministerie van Economische Zaken ondernemers om meer te investeren in onderzoek. Hiermee wil het ministerie bijdragen aan meer innovatievermogen en een stevigere concurrentiepositie van Nederlandse bedrijven. RVO is verantwoordelijk voor de uitvoering.

De brochure is beschikbaar op de pagina Publicaties WBSO en RDA van de RVO-site.

Meer informatie over het aanvragen van WBSO en RDA is beschikbaar op de pagina Aanvragen WBSO en RDA op de RVO-site. U kunt iuiteraard ook een van onze fiscale specialisten raadplegen.

 

 

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Retirement laneBelastingdienst