In Nieuws

Stel je voor: het ondernemersbloed stroomt door je aderen of je wilt het roer omgooien en voor jezelf beginnen… Wat komt er dan op je af? Waar moet je allemaal aan denken? Waar ga je naar toe voor informatie of tips? Op internet is veel te vinden, maar wil je liever persoonlijk met een adviseur spreken?

Vanaf april is Rabobank Weerterland en Crandendonck de Startersdesk gestart. Een plek voor startende ondernemers om vrijblijvend en gratis advies in te winnen over het starten van een eigen onderneming. De startersdesk vindt tweewekelijks plaats, op de oneven maandagen.

Naast de bancaire onderwerpen kun je ook terecht met vragen over fiscale voordelen, belastingaangiftes, je financiële administratie etc. Iedere editie van de startersdesk is er namelijk ook een accountant van een regionaal kantoor aanwezig. SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een van de accountantskantoren die meedoen aan dit leuke initiatief. Namens SmitsVandenBroek zal Kevin Steer op maandag 18 juli a.s. aanwezig zijn.

Praktische informatie:

  • Wanneer? Maandag 18 juli a.s.
  • Tijdstip? Van 16.00 tot 18.00 uur.
  • Waar? Kantoor Rabobank in Nederweert | Adres: Raadhuisplein 2, Nederweert.

Begin jij op korte termijn voor jezelf? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het starten van een eigen organisatie? Dan weet je nu waar je terecht kunt!

SmitsVandenBroek en Rabobank ontmoeten je graag!

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
SRA-header-juli3e dinsdag September