In Nieuws

Ondernemers hebben vaak diverse vragen: wat komt er kijken bij een inschrijving Kamer van Koophandel? Hoe zit het met mijn dagelijkse bankzaken? Wanneer heb ik een financiering nodig? Wat komt er kijken bij een financieringsaanvraag? Heeft mijn bedrijf ook invloed op mijn privé bankzaken zoals mijn hypotheek? Wanneer heb ik een accountant nodig en waarvoor?

En u heeft wellicht nog heel andere vragen. Stel ze!

Vanaf februari start Rabobank Weerterland en Cranendonck de Ondernemersdesk. Een plek voor ondernemers om vrijblijvend en gratis advies in te winnen over uiteenlopende zaken gerelateerd aan het ondernemen. De ondernemersdesk vindt iedere maandag plaats.

Naast bancaire onderwerpen kun je ook terecht met vragen over fiscale voordelen, belastingaangiftes, je financiële administratie etc. Iedere editie van de ondernemersdesk is er namelijk ook een accountant van een regionaal kantoor aanwezig. SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een van de accountantskantoren die meedoet aan dit initiatief. Namens SmitsVandenBroek zal Kevin Steer op maandag 6 februari  a.s. aanwezig zijn.

Praktische informatie:

  • Wanneer? Maandag 6 februari a.s.
  • Tijdstip? Van 16.00 tot 18.00 uur.
  • Waar? Kantoor Rabobank in Nederweert | Adres: Raadhuisplein 2, Nederweert.

SmitsVandenBroek en Rabobank ontmoeten je graag!

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
VergaderingHanden schudden