In Nieuws

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-service accountantskantoor in Weert met ruim 30 medewerkers, dat haar klanten adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen, internationaal ondernemen en business controlling. Kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Door de omvang van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij persoonlijk nauw betrokken bij onze klanten. SmitsVandenBroek is lid van het SRA en is in het bezit van een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Om de accountancy praktijk van SmitsVandenBroek verder te kunnen uitbreiden zoeken wij een

(BEGINNEND) CONTROLELEIDER  (m/v)

Als (beginnend) controleleider binnen SmitsVandenBroek heb je een leidinggevende en uitvoerende rol in onze controlepraktijk. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Tevens stuur je een klein team van collega’s aan, met wie je nauw samenwerkt, zowel op ons kantoor in Weert als bij onze klanten in de regio. Naast de controlepraktijk zul je ook ervaring opdoen in onze MKB-praktijk. Je stelt zelf jaarrekeningen samen, of stuurt collega’s aan, en bent betrokken bij de advisering van onze klanten.

Wij helpen jou graag om je vaktechnisch en commercieel te ontplooien. Ook help je mee om enkele nieuwe initiatieven, zoals de implementatie van Lean en data-analyse in onze praktijk, vorm te geven.

Kortom: je krijgt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in alle facetten van het accountantsberoep, bij interessante klanten en met leuke collega’s in een informele sfeer.

Onze ideale kandidaat:

  • heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • is in het bezit van een HBO- of universitaire opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • is bezig met de opleiding tot Registeraccountant (RA) of Accountant-Administratieconsulent (AA) of heeft deze (net) afgerond;
  • heeft minimaal 4 jaren gerichte werkervaring in de controlepraktijk;
  • is daadkrachtig;
  • is enthousiast en voelt zich thuis in een informele cultuur;
  • is professioneel-kritisch, analytisch en cijfermatig secuur;
  • heeft een flexibele en proactieve instelling en is communicatief vaardig;
  • wekt graag projectmatig met een team en heeft een sociale instelling;
  • heeft affiniteit met automatisering.

Enthousiast om met ons team samen te werken?

Ben jij enthousiast geworden en ben je in voor een kennismaking? Neem dan contact op met drs. Jeroen Roumen RA via 0495-454444, en/of stuur je motivatie en CV naar j.roumen@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Wat leest u in onze MKB-Nieuwsbrief? De TVL en TONK zijn voor het tweede kwartaal verruimd. Voor de TVL gaat er een vergoeding gelden van 100% van de vaste lasten. Dat maakte het kabinet vrijdag 12 maart bekend.