In Nieuws

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-service accountantskantoor in Weert met ca. 30 medewerkers, dat haar klanten adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, personeelsdiensten/HRM, financieringen en internationaal ondernemen.
Kwaliteit, klanttevredenheid en een goede werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Door de omvang van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij persoonlijk nauw betrokken bij onze klanten.
SmitsVandenBroek is lid van het SRA en is in het bezit van een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Om onze full-service praktijk verder te kunnen uitbreiden zoeken wij een

ERVAREN LOONADMINISTRATEUR (M/V), voor minimaal 32 uur per week

Functieomschrijving:

Als ervaren/senior loonadministrateur ben je bezig met het uitvoeren en het bewaken van loonadministratieve werkzaamheden, adviezen om de klant te voorzien van een juiste en tijdige loonverwerking en bij te dragen aan een optimale klanttevredenheid.
Tevens kun je als aanspreekpunt fungeren voor cliënten en voor onze accountancy en fiscale medewerkers.
Van de ervaren loonadministrateur mag verwacht worden dat hij/zij volledig zelfstandig de salarisadministratie kan verrichten, zelfstandig cliënten kan adviseren en werk kan genereren.

Je taken zijn o.a.:

 • Het bewaken en uitvoeren van loonadministratieve en advieswerkzaamheden voor (een groep) klanten ten behoeve van tijdige en correcte loonverwerking middels de salarissoftware Unit4 Personeel & Salaris.
  Denk hierbij aan:
  – het vervaardigen van periodieke salarisstroken, loon- en betalingsverdeelstaten, journaalposten, aangiften loonheffing van eenvoudige en meer complexe salarisadministraties
  – het vervaardigen van de jaaropgaven voor de pensioenfondsen, verzekeringsinstellingen en medewerkers
  – het zorgdragen voor tijdige verzending van gegevens aan de cliënt
  – het berekenen van vakantietoeslagen, eindejaarsuitkeringen en overige uitkeringen
  – het verzorgen van ziekmeldingen 
 • Het verzorgen van de productieprocessen, zodat de juiste en benodigde gegevens op tijd aangeleverd worden aan de betreffende instanties.
 • Het signaleren van adviesmogelijkheden bij bestaande klanten voor eventuele uitbreiding van de (totale) dienstverlening van ons kantoor.
 • Het actief overdragen van vakkennis en het eventueel begeleiden van de collega’s in het plannen en uitvoeren van hun werkzaamheden en de contacten met klanten.
 • Het actief meedenken over de productieprocessen, de producten en diensten op de afdeling loonadministratie, om de kwaliteit en de efficiency van de werkzaamheden te optimaliseren.

Functie-eisen:

Als (ervaren/senior) loonadministrateur streef je samen met je collega’s naar kwaliteit en klanttevredenheid. Je beschikt over een goed cijfermatig en analytisch inzicht.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

 • Afgeronde opleiding MBO Administrateur niveau 4 (of gelijkwaardig)
 • En/of in het bezit van HBO Fiscale Economie of gelijkwaardig
 • PDL en een voortgezette opleiding na PDL zoals VPS, CPS of MPS is een pré
 • Minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie, alsmede ervaring als (senior) loonadministrateur in een accountancy omgeving, en bij voorkeur ook ervaring met het
  salaris-/HR-pakket van Unit4
 • Belangrijke competenties zijn o.a.:
  –    analytische vaardigheden, accuratesse, organisatievermogen
  –    leidinggevende capaciteiten, bereidheid tot het aansturen van de loonafdeling
  –    cliëntgerichtheid, zowel intern als extern
  –    contactuele vaardigheden en flexibiliteit
  –    respect, integriteit, teammentaliteit 

Enthousiast om in ons team te werken?

Ben jij enthousiast geworden en ben je in voor een kennismaking? Neem dan contact op met Frank Stultiens via 0495-454444, en/of stuur je motivatie en CV naar f.stultiens@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Nieuwsbrief december 2019