SmitsVandenBroek is al ruim 20 jaar het accountants- en advieskantoor in Weert. Centraal gelegen op de grens van Limburg en Brabant. SmitsVandenBroek is aangesloten bij het SRA (samenwerkingsverband van zelfstandige accountantskantoren) en het INAA (internationale netwerk van onafhankelijke accountantskantoren). Daarnaast bezit SmitsVandenBroek een eigen AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning waardoor zij wettelijke controleopdrachten mogen en kunnen uitvoeren.
SmitsVandenBroek staat dan ook voor kwaliteit en kennis, maar daarnaast is dit regionale kantoor zeer toegankelijk en persoonlijk. Hiervoor zorgen de circa 35 medewerkers zelf.
Het dienstenaanbod is zeer uitgebreid. Naast de reguliere accountancy en fiscale werkzaamheden zijn er nog een viertal sterk vertegenwoordigde diensten. Dit betreft Financieringsbegeleiding, HR Advies & Personeelsdiensten, Business Controlling en Ondernemen op Curaçao. Hiermee kan de totale klantportefeuille van (groot) MKB relaties in de volle breedte worden geadviseerd. De aandacht voor klanten en kennisoverdracht blijkt onder meer uit de georganiseerde ontbijtsessies en masterclasses. Het enthousiaste team van SmitsVandenBroek bestaat uit een mooie mix van jonge en ervaren collega’s. De directie wordt gevormd door vier vennoten.

In verband met verdere groei is TopProfile Executive Search op zoek naar een:

Registeraccountant

Functieomschrijving Registeraccountant

Als Registeraccountant binnen SmitsVandenBroek heb je een leidinggevende rol in zowel de controlepraktijk als de MKB-praktijk. In de controlepraktijk ben je als externe accountant – samen met je teams – verantwoordelijk voor een eigen klantportefeuille. Je stuurt diverse teams van collega’s aan, met wie je nauw samenwerkt, zowel op het kantoor in Weert als bij de klanten in de regio. Je bent zelf eindverantwoordelijk en tekent controleverklaringen af voor wettelijke controleopdrachten, vrijwillige controleopdrachten en subsidiecontroles van diverse aard. Je denkt mee over het (kwaliteits)beleid van het kantoor en pakt hierin in overleg met de andere accountants projecten op. In de MKB-praktijk ben je verantwoordelijk voor een groep klanten. Je tekent zelfstandig samenstellingsverklaringen en adviseert je klanten in overleg met de specialisten van het kantoor.

Tot jouw belangrijkste taken behoren:

  • Samen met jouw team verantwoordelijk voor de eigen klantportefeuille;
  • Aansturing en leidinggevende rol richting team en collega’s;
  • Eindverantwoordelijk en tekent controleverklaringen voor wettelijke opdrachten;
  • Eindverantwoordelijk en tekent samenstellingsverklaringen;
  • Brede advisering richting klanten;
  • Mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid van het kantoor.

Je bent een energieke persoonlijkheid die de vaktechniek beheerst. Samen met jouw collega’s ga je voor het beste resultaat voor jouw klanten. Gezien de groeiende groep klanten kun je hier direct mee aan de slag. Daarnaast krijg je de mogelijkheid mee te werken aan enkele nieuwe initiatieven binnen kantoor, zoals de implementatie van data-analyse in de praktijk.

Functie-eisen Registeraccountant

–  Hbo/wo werk- en denkniveau met een (bedrijfs)economische opleidingsachtergrond;
–  Afgeronde RA opleiding;
–  Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in de controlepraktijk;
–  Communicatief sterk;
–  Klantgericht en resultaatgericht werken is jouw 2e natuur;
–  Sterke focus op samenwerking en kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie van dit regionale accountants- en advieskantoor. De mogelijkheden tot verdere ontwikkeling in alle facetten van het accountantsberoep zijn ruimschoots aanwezig. Hierbij kan op termijn zelfs worden gedacht aan toetreding als vennoot. Kortom een mooie functie met interessante klanten binnen een kantoor met een informele sfeer.

Contactpersoon

Deze vacature is exclusief bij TopProfile Executive Search in beheer.

Heeft u vragen over of interesse in deze vacature? Dan kunt u contact opnemen met Roger Meuwissen via +316 303 135 94 / r.meuwissen@topprofile.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Special Miljoenennota 2022Special Eindejaarstips 2021