Door
In

Bent u in het bezit van een oldtimer en kunt u gebruikmaken van de overgangsregeling maar heeft u daar bewust vanaf gezien, dan heeft u mogelijk twee keer een rekening motorrijtuigenbelasting ontvangen over een deel van het eerste tijdvak in 2016. De Belastingdienst heeft per abuis in een aantal gevallen een dubbele rekening verstuurd.

Het gaat om oldtimereigenaren die in november 2015 van de Belastingdienst een rekening motorrijtuigenbelasting hebben ontvangen voor de overgangsregeling en deze niet hebben betaald omdat zij niet (meer) willen deelnemen aan deze regeling. Deze oldtimereigenaren hebben in de loop van januari 2016 een rekening ontvangen naar het normale tarief voor de motorrijtuigenbelasting. Die rekening heeft de Belastingdienst in een aantal gevallen dubbel verstuurd.

Let op! Heeft u voor uw oldtimer een dubbele rekening motorrijtuigenbelasting ontvangen over een deel van het eerste tijdvak van 2016, dan ontvangt u binnenkort van de Belastingdienst een excuusbrief met meer informatie.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt