Door
In

Wilt u gebruikmaken van de subsidieregeling Praktijkleren voor het studiejaar 2014/2015 maar heeft u deze nog niet aangevraagd, dan is haast geboden. De deadline voor de aanvraag staat op 15 september 2015.

Met de subsidieregeling Praktijkleren kunt u compensatie krijgen voor de kosten die u maakt voor begeleiding van bepaalde deelnemers/leerlingen binnen uw bedrijf.

De hoogte van de subsidie is pas achteraf bekend, omdat deze afhankelijk is van het aantal subsidieaanvragen. De verdeling van de beschikbare subsidie vindt jaarlijks plaats na afloop van het studiejaar over alle kwalificerende werkgevers die tijdig een aanvraag hebben ingediend. Het bedrag per praktijkleerplaats is gemaximeerd op € 2.700 per studiejaar.

Tip:
Is uw aanvraag op tijd binnen en komt u in aanmerking voor de subsidie dan weet u voor het einde van het jaar hoeveel u ontvangt. Het bedrag wordt zo snel mogelijk uitbetaald.

Aanvragen

De subsidie is aan te vragen na afloop van het studiejaar met een digitaal aanvraagformulier. Voor het studiejaar 2014/2015 kunt u nog tot en met uiterlijk 15 september 2015 vóór 17.00 uur de subsidie aanvragen via het eLoket op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

 

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt