Door
In

Werkgevers die bezwaar hebben gemaakt tegen de pseudo-eindheffing hoog loon 2014 (crisisheffing), hebben van de Belastingdienst een aanbod gekregen om via een vaststellingsovereenkomst aan te sluiten bij proefprocedures over deze werkgeversheffing. Omdat nog niet alle werkgevers hierop gereageerd hebben, verlengt de Belastingdienst de reactietermijn.

Dat betekent dat u nog tot en met 16 september 2014 de vaststellingsovereenkomst pseudo-eindheffing hoog loon 2014 bij de Belastingdienst kunt indienen. Of het in uw geval verstandig is om aan te sluiten bij proefprocedures over de crisisheffing kunt u het beste overleggen met uw adviseur.

Houd de reactietermijn in ieder geval in de gaten! Wanneer de Belastingdienst niet uiterlijk op 16 september 2014 een volledig ingevulde en ondertekende vaststellingsovereenkomst van u ontvangen, kunt u geen gebruik meer maken van de vaststellingsovereenkomst. De Belastingdienst neemt dan uw bezwaarschrift tegen de crisisheffing 2014 in behandeling. U ontvangt hierover een brief van de Belastingdienst.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt