Door
In

Mkb-bedrijven met maximaal 250 werknemers en een jaaromzet tot € 50 miljoen kunnen gebruik maken van de mkb-borgstelling van het Ministerie van Economische Zaken. De borgstelling is tijdelijk verruimd. In eerste instantie tot 1 januari maar nu tot 1 juli 2016.

De borgstelling is bedoeld voor situaties waarin bedrijven moeilijk leningen kunnen krijgen door gebrek aan zekerheden. De mogelijkheid van borg kunt u bij het aanvragen van de lening met uw bank bespreken. De bank vraagt de borgstelling voor u aan. De afgelopen jaren waren de mogelijkheden tijdelijk verruimd. In plaats van tot € 1 miljoen kon men bijvoorbeeld tot maximaal € 1,5 miljoen borg krijgen. De verruiming van de borgstellingsmogelijkheden liep tot 1 januari 2016.

Meer tijd voor uw aanvraag

Haast maken met uw aanvraag is echter niet meer nodig want de termijn waarbinnen u gebruik kunt maken van de verruimde borgstelling is inmiddels verlengd tot 1 juli 2016. Er verandert op 1 januari  dus helemaal niets. Aanvragen kunnen ook na 1 januari 2016 nog gewoon worden ingediend.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt