Estate Planning: vast wel eens van gehoord! U denkt dat het een sjiek woord is voor dure advisering? Nee hoor, in gewone taal wordt uitgelegd wat u kunt doen om uw vermogen juridisch en fiscaal zo gunstig mogelijk te laten terechtkomen bij de volgende generatie of bij door u uitgekozen personen of wellicht een goeddoelinstelling.
In deze ontbijtsessie komen huwelijksgoederenrecht, testamenten, levens- en risicoverzekeringen, maar ook levenstestamenten aan de orde.
Daarnaast besteden we in het tweede deel van de ontbijtsessie in het bijzonder aandacht aan de bedrijfsopvolging en de fiscaal vriendelijke regelingen op dit gebied.

Wij nodigen u graag uit om deze ontbijtsessie op dinsdag 17 maart a.s. bij te wonen. U dient zich in te schrijven via onderstaande link. Gezien het beperkte aantal plaatsen adviseren wij u hier niet te lang mee te wachten. U ontvangt van ons tijdig een bevestiging van aanmelding inclusief aanvullende informatie.

De bijeenkomst begint om 08.00 uur en zal rond 10.00 uur eindigen. Uiteraard zorgen wij die ochtend voor een passend ontbijt. Wij ontvangen u graag!

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt