Zoals we steeds meer merken is de arbeidsmarkt aan het veranderen, de economie blijft aantrekken en de behoefte aan goed personeel, HR structuur en alle zaken die hiermee samenhangen blijft groeien. In verband met de vele wijzigingen en verplichtingen op het gebied van HR/Personeelszaken hebben we een overzicht voor u samengesteld en willen we u tijdens een ontbijtsessie tips geven op dit vlak. Enkele onderwerpen die we o.a. aantippen zijn: de AVG (privacy wetgeving), Employer Branding, Arbo-wetgeving en Arbeidsrecht.

Wij nodigen u graag uit om deze ontbijtsessie op donderdag 8 maart a.s. bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op ons eigen kantoor aan de Gouverneurlaan 5 te Weert. U dient zich in te schrijven via onderstaande link. Gezien het beperkte aantal plaatsen adviseren wij u hier niet te lang mee te wachten. U ontvangt van ons tijdig een bevestiging van aanmelding.

De bijeenkomst begint om 08.00 uur en zal rond 10.00 uur eindigen. Uiteraard zorgen wij die ochtend voor een passend ontbijt. Wij ontvangen u graag!

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt