Wegens uitbreiding van onze controlepraktijk zijn wij op zoek naar een: 

ASSISTENT-ACCOUNTANT 

Wie wij zijn:

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-servicekantoor in Weert met ca. 30 medewerkers, dat haar klanten breed en kwalitatief hoogwaardig adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen onze diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, financieringen en internationaal ondernemen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door de omvang van ons kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij persoonlijk nauw betrokken bij onze klanten. SmitsVandenBroek richt zich specifiek op ondernemers in het MKB.

De functie:

Als assistent-accountant krijg je een belangrijke rol in de controleteams bij de uitvoering van de werkzaamheden voor onze controleklanten in het MKB. Onder begeleiding van een controleleider geef je ondersteuning in de voorbereiding en inrichting van de controle en ben je actief in het uitvoeren van controlewerkzaamheden. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden heb je direct contact met klanten en verkrijg je inzicht in de interne bedrijfsvoering. Je communiceert regelmatig met je collega’s en houdt ervan samen te werken.

Hoewel de focus op controlewerkzaamheden zal liggen, zul je ook ervaring opdoen in het samenstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden van fiscale aangiftes van onze klanten. Je werkzaamheden worden zowel op ons kantoor in Weert als bij onze klanten op locatie verricht.

Onze ideale kandidaat:

  • heeft een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • heeft bij voorkeur twee of drie jaar gerichte werkervaring, echter dit is geen must;
  • is zelfstandig, analytisch, cijfermatig secuur en kritisch;
  • heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • heeft een flexibele en pro-actieve instelling en is communicatief vaardig;
  • is bereid om, indien gevraagd, in de periode januari tot en met mei overuren te maken die in de rest van het jaar worden gecompenseerd;
  • is sociaal en werkt graag samen in teams;
  • is enthousiast en heeft een gezonde dosis humor.

Wat wij bieden:

Werken bij SmitsVandenBroek betekent op professionele wijze werken aan een optimale dienstverlening voor onze klanten in een informele, laagdrempelige werksfeer. Wij bieden jou een gevarieerd en uitdagend cliëntenbestand, goede begeleiding, alle mogelijkheden om je te ontplooien en door te groeien en een modern pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, uiteraard afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Jeroen Roumen RA, T 0495 – 45 44 44.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, aan:

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants
T.a.v. José Vanlier
Postbus 174
6000 AD  WEERT
j.vanlier@smitsvandenbroek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.