Voorkom onnodige kosten

Wetgeving is complex en verandert voortdurend. Adequaat juridisch advies kan veel kosten en ellende besparen. In het team van SmitsVandenBroek treft u juridisch adviseurs die u kundig terzijde staan op het brede juridische vlak.
Voorbeelden van de werkzaamheden van de juristen van SmitsVandenBroek zijn onder meer het opstellen of toetsen van overeenkomsten, het opstellen van juridische structuren en het adviseren en processueel vertegenwoordigen bij geschillen. Onze juridisch adviseurs bieden bijstand op het gebied van met name arbeidsrecht, contractrecht en ondernemingsrecht.

Dossierkennis, korte lijnen, gunstige tarieven, multidisciplinaire kennis
U profiteert bij de juridisch adviseurs van SmitsVandenBroek van korte communicatielijnen, dossierkennis, concurrerende tarieven en multidisciplinaire kennis. Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen” voeren wij regelmatig een Legal Audit uit, waarbij een onderneming wordt doorgelicht op juridische risico’s. Bovendien onderhoudt SmitsVandenBroek een uitstekende relatie met enkele gerenommeerde advocatenkantoren. Zo kunnen wij u snel van een kundige raadsman voorzien.

Diensten juridisch adviseur
Een greep uit de diensten van onze juridisch adviseurs:

  • Opstellen en toetsen van koopovereenkomsten
  • Opstellen en toetsen van huurovereenkomsten
  • Opstellen en toetsen van arbeidsovereenkomsten
  • Opstellen en toetsen van vaststellingsovereenkomsten
  • Opstellen en toetsen van algemene voorwaarden
  • Adviseren en opstellen van juridische structuren
  • Adviseren en processueel vertegenwoordigen bij geschillen

 

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt