Voor alle accountantsdiensten en advisering

Bij “Over morgen” vindt u de visie van SmitsVandenBroek op de accountant van nu. De accountants brengen vakkundig structuur aan in uw financiële administratie en implementeren samen met u een efficiënt, digitaal systeem op maat, om uw boekhouding op proactieve wijze te benaderen.

Team van accountants
Kwaliteit en efficiency in onze dienstverlening is voor SmitsVandenBroek zeer belangrijk. Binnen ons team van accountants bevinden zich twee registeraccountants (RA) en twee accountant-administratieconsulenten (AA). Drie collega’s verwachten daarnaast op termijn hun huidige opleiding tot RA/AA te kunnen afronden.

Proactieve advisering
Zoals u kunt lezen bij “Over morgen” richten onze accountants uw administratie digitaal in, waardoor op efficiënte wijze uw cijfers steeds actueel zijn. Wij kunnen u hierdoor pro-actief adviseren over zaken die ons zijn opgevallen bij het monitoren van uw administratie.

Onze accountants staan voor u klaar
Jaarlijks stellen onze accountants uw jaarrekening en publicatiestukken samen, in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving die op uw onderneming van toepassing is. Wij zorgen voor deponering van uw publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel.
Uiteraard helpen onze accountants u graag bij het opstellen van rapportages voor uw bank, branchevereniging, verzekeringsmaatschappij en de belastingdienst. Zo stellen wij prognoses voor u op of beoordelen wij de door uzelf opgestelde stukken.

Wettelijke accountantscontrole
Omdat SmitsVandenBroek in het bezit is van een vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke accountantscontroles kunnen wij zelf de jaarrekening van uw onderneming controleren, mocht u daartoe door de wet verplicht worden. Onze accountants hebben ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van accountantscontroles. Zij adviseren u graag over de opzet van uw eigen administratieve organisatie. Kernwaarden van SmitsVandenBroek hierbij zijn kwaliteit, efficiency, heldere communicatie en vaste prijsafspraken zonder verrassingen achteraf.

Diensten accountants
Uw accountant is specialist in onder meer:

  • Beoordelen van en adviseren over uw interne administratieve organisatie en interne beheersing
  • Opstellen, samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen
  • Opstellen van tussentijdse rapportages
  • Opstellen van prognoses
  • Opstellen en verstrekken van accountantsverklaringen
  • Opzetten van (digitale) administraties
  • Proactieve advisering (financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal)
  • Verzorgen van belastingaangiftes (in samenwerking met onze fiscaal adviseurs)
CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt