SmitsVandenBroek Business Controlling

Als ondernemer wilt u vooruitkijken om te weten waar u de komende periode aan toe bent, vooral op financieel gebied. Het is belangrijk om grip op en financieel inzicht in uw organisatie te hebben om kansen te benutten. Om dit te bereiken heeft u als ondernemer diverse specialismen nodig op het gebied van administratie, controlling, bij voorkeur belichaamd in een CFO. Echter, deze capaciteiten zijn zelden in één persoon te vinden. Met SmitsVandenBroek Business Controlling voegt u de ervaring en de capaciteiten van een CFO toe aan uw team met een back-up van andere specialisten. Flexibel en al vanaf één dagdeel per week.

“Uw CFO, onze adviseur”

Voordeel 1: Uw eigen SmitsVandenBroek CFO
U krijgt de beschikking over een eigen parttime CFO, voor een vast bedrag per maand. Wekelijks wordt hij/zij onderdeel van uw bedrijfsvoering en team. Kortom: parttime aanwezig, fulltime commitment.

Als financieel specialist en onderdeel van het MT denkt hij/zij met u mee op operationeel, tactisch en strategisch vlak.

 • Operationeel
  Gaat aan de slag met het team op de financiële administratie, denkt met hen mee, zet hen in hun kracht en waar nodig worden er mensen opgeleid. Een sparringpartner voor zowel intern als extern voor financiers, belastingdienst, accountant en aandeelhouders.
 • Tactisch
  Geeft inzichten, stelt rapportages/analyses op en denkt mee als uw financieel professional. Hierdoor komt uw organisatie in control en krijgt u inzichten in de financiële prestaties van uw organisatie op maandniveau.
 • Strategisch
  Stelt prognoses en scenarioanalyses op en fungeert als financieel strategisch sparringpartner voor directie en aandeelhouders.

Voordeel 2: Brede expertise
Onze CFO wordt onderdeel van uw team. Uw CFO is echter niet alleen en heeft een team vol specialisten achter zich staan voor de meest diverse vragen. Deze korte lijnen met de specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, bedrijfsfinanciering en HR advies of strategie zorgen voor een snelle en accurate aanpak binnen uw organisatie. Ook zij staan graag voor u klaar! Hierdoor maakt u ook gebruik van expertises van deze specialisten als onderdeel van het abonnement.
En heeft u behoefte aan extra capaciteit op de financiële administratie? Of heeft u tijdelijke capaciteitsproblemen? Het abonnement is eenvoudig uit te breiden met een financieel assistent.

Voordeel 3: Parttime aanwezig, fulltime commitment
U heeft een toegewijde CFO tot uw beschikking die flexibel inzetbaar is op basis van uw behoefte. Gemiddeld één dag per week zal de CFO bij u op locatie werken. Daarnaast is uw CFO de gehele week voor u bereikbaar. Uw CFO kan op afstand inloggen op de systemen en u daardoor de gehele week tot dienst zijn.
Heeft u na enige tijd minder, of juist meer behoefte aan de inzet van uw CFO? Dan kunt u in uw abonnement eenvoudig op- of afschalen! Flexibel en al vanaf één dagdeel per week.

Voordeel 4: Toegang tot het SmitsVandenBroek-netwerk
Kom via het SmitsVandenBroek-netwerk in contact met diverse specialisten en gelijkgestemde ondernemers door deel te nemen aan:

 • Periodieke ontbijtsessies (3x per jaar)
 • Inspiratievolle en informatieve masterclass (4x per jaar)
 • Diverse laagdrempelige klantbijeenkomsten
CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt