SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants is een full-service kantoor in Weert met ruim 40  medewerkers, dat haar klanten adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle gebieden van het ondernemerschap. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, personeelsdiensten/HRM, juridische zaken, financieringen, internationaal ondernemen en business controlling. Kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Om onze full-service praktijk verder te kunnen uitbreiden en groei te beheersen, zoeken wij voor 24 tot 40 uur per week een enthousiaste en dynamische

SALARISADMINISTRATEUR (M/V)

Functieomschrijving:
Je verwerkt zelfstandig (of in het begin met hulp) de salarissen van een eigen klantenportefeuille en adviseert deze klanten (pro) actief. Hierbij maak je gebruik van ons HR- en salarisverwerkingssysteem Nmbrs. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor je klanten, maar ook je collega’s van andere afdelingen, zoals de accountancy en fiscale adviseurs. Je kent de wensen en behoeften van je klanten, kunt deze signaleren en omzetten naar onze dienstverlening om klanten optimaal te bedienen.

Je werkzaamheden:
Hoofdzakelijk ben jij actief in het bewaken en uitvoeren van (loon)administratieve en advieswerkzaamheden voor (een groep) klanten ten behoeve van tijdige en correcte loonverwerking. Je verzorgt de verwerkingsprocessen zo optimaal mogelijk, zodat de juiste en benodigde gegevens op tijd aangeleverd worden aan de betreffende instanties. Je denkt mee met de klant en signaleert adviesmogelijkheden voor eventuele uitbreiding van de (totale) dienstverlening van ons kantoor. Om continue op de hoogte te zijn en blijven van wijzigingen in wet- en regelgeving investeer je in het actief vergaren (en overdragen) van vakkennis. Verder denk je actief mee over optimalisatie van de kwaliteit en efficiency aangaande de processen, producten en diensten.

Wat wij van je vragen:
Wij zoeken een collega die al een paar jaar actief is in het werkveld. Samen met het team wil je aan de slag gaan met de ambitieuze, doch haalbare doelen. Je bent energiek, flexibel, enthousiast en klantgericht. Je streeft continue naar verbeteringsprocessen, zowel voor jezelf als voor onze dienstverlening. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Wij werken met geautomatiseerde systemen en zijn erg gericht op digitalisering, affiniteit hierbij is wel gewenst. Ervaring met Nmbrs is zeker een pré.

Wat wij bieden:
Een mooie kans om de HR- en salarisafdeling mede verder uit te bouwen en hierin zelf ook te kunnen ontwikkelen. Uiteraard krijg je bij ons prima arbeidsvoorwaarden en is thuiswerken deels mogelijk. Maar ook zeker een leuk team, een goed informele sfeer en regelmatig een toffe activiteit met het kantoor.

Meer informatie? Of direct solliciteren?
Neem dan contact op met Erwin Simons of Bert Bogie via 0495-454444, bekijk de website www.smitsvandenbroek.nl en/of stuur je motivatie en CV naar hr@smitsvandenbroek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Nieuwsbrief juli 2023Special Miljoenennota 2024