Interim HR werkzaamheden

Bij SmitsvandenBroek ontzorgen we u op ieder vlak, zo ook op het gebied van HR beleid. Wij bieden interim HR werkzaamheden aan voor MKB, MKB+ en grotere bedrijven in onder andere de (maak-)industrie en logistiek!

Wanneer maak ik gebruik van Interim HR?

Uw bedrijf kan op verschillende momenten te maken krijgen met het wegvallen van uw HR adviseur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwangerschap of (langdurige) ziekte. In die gevallen bieden wij tijdelijke opvang van de HR activiteiten van uw bedrijf, zodat bij u alles door blijft gaan.

Ook kan het voorkomen dat er een tijdelijke piek in HR werkzaamheden is. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij veranderingen in uw HR beleid of een grote aanwas aan nieuw personeel.
Het komt ook wel eens voor dat uw HR werkzaamheden of projecten achterstand oplopen. Wanneer uw interne HR adviseur te veel werk heeft kan het zo zijn dat hij of zij niet toekomt aan alle taken die bij HR komen kijken.

In ieder van bovengenoemde gevallen biedt SmitsvandenBroek de perfecte uitkomst. Wij ondersteunen, schakelen en voeren uw HR werkzaamheden uit zoals u dat wenst. Alles in overleg om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Heeft u interesse in onze interim HR werkzaamheden? Neem dan eens contact met ons op! Samen kijken we naar de meest passende oplossing voor u en uw bedrijf!

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt