Full service accountants- en adviesbureau voor het MKB

SmitsVandenBroek is uw accountants- en advieskantoor in Weert. Onze adviseurs richten zich met name op het MKB: ondernemers in de handel, industrie, dienstverlening, het vrije beroep, retail en de horeca weten de weg naar SmitsVandenBroek al ruim 20 jaar te vinden.

Toegankelijk, proactief, gastvrij, afspraak = afspraak
Onze adviseurs onderscheiden zich door hun zeer brede doch specialistische kennis, hun toegankelijkheid en hun proactieve benadering. De adviseurs van SmitsVandenBroek zijn altijd dichtbij: de deur staat altijd voor u open en we brengen geregeld een bezoek aan uw bedrijf. Bij SmitsVandenBroek geldt: afspraak = afspraak. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Ons team bestaat uit zo’n 35 medewerkers en is daarmee klein genoeg om persoonlijk en toegankelijk te blijven en groot genoeg om over een zeer brede, adequate kennis te beschikken.

Kantoor in Weert

Ons kantoor is gevestigd in Weert, op de grens van Brabant en Limburg: zowel Eindhoven, Venlo, Sittard als Maastricht bevinden zich binnen een bereik van circa 30 autominuten van ons kantoor. De deuren van ons kantoor zijn voor u geopend; de koffie staat klaar.

Hoge kwaliteitseisen
SmitsVandenBroek is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties. Onze adviseurs volgen continu scholingen om steeds voorop te lopen in actuele kennis op hun vakgebied.
Als kantoor zijn wij lid van het SRA (een samenwerkingsverband van zelfstandige accountantskantoren). Dit lidmaatschap stelt hoge kwaliteitseisen aan de leden; u plukt hier de vruchten van. Tevens is SmitsVandenBroek in het bezit van een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het verrichten van wettelijke accountantscontroleopdrachten. Als MKB kantoor mogen wij dus zelfstandig wettelijke controleopdrachten uitvoeren.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Als regionaal kantoor staat maatschappelijke betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn onder meer partner van Konnekt’os, we zijn nauw betrokken bij de Stichting Wens in Beweging en we zijn sponsor van diverse goede doelen en initiatieven in de regio. Tevens zijn alle medewerkers actief binnen diverse verenigingen in de regio.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt