De accountant van nu denkt met u mee

SmitsVandenBroek is ervan overtuigd dat de accountant van nu een andere rol heeft dan de accountant van gisteren. Niet langer heeft de accountant een grotendeels controlerende, reactieve functie. De accountant van nu is proactief, denkt mee en kijkt vooruit. Een proactieve accountant informeert en adviseert de ondernemer voortdurend  op basis van actuele financiële informatie,  voor de best mogelijke resultaten. Om dit te realiseren, is de spreekwoordelijke schoenendoos met bonnetjes een achterhaald begrip. Digitale maatwerkoplossingen zijn de toekomst.

Digitale boekhouding, continue monitoring en proactieve advisering
We digitaliseren uw boekhouding, via een uitgebreide versie van de scan- en herkenmodule van Exact Online. Deze module richt uw accountant samen met u volledig op maat in aan de hand van een persoonlijk rekeningschema. Zodra de module ingericht is, worden uw facturen gescand en met 100% nauwkeurigheid automatisch verwerkt tot voorgestelde boekingen. Uw facturen zijn de volgende werkdag al opgenomen in uw digitale administratie. Zo bouwt u efficiënt en betrouwbaar aan een digitaal dossier, waarbij u uw eigen dashboard kiest, met daarin de zaken die ú belangrijk vindt. We stellen uw volledige administratie digitaal beschikbaar. Alle achterliggende relevante documenten achter elke boeking kunt u direct inzien. Vanuit uw digitale administratie is het opstellen van de jaarrekening de spreekwoordelijke druk op de knop. Bij de inrichting van uw administratie is namelijk al rekening gehouden met de instellingen van onze rapportgenerator.

Continuous monitoring
Via continuous monitoring voert uw accountant risicoanalyses uit. Uw adviseur geeft een signaal als hij eventuele fouten of bijzonderheden constateert. Ook adviseert hij u proactief. Kortom: de accountant van SmitsVandenBroek ontzorgt u volledig. Efficiënt, eenvoudig, voordelig, zonder verrassingen achteraf en vooral met actuele cijfers en informatie. SmitsVandenBroek, over morgen!

 

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt