Ook wij gaan met de tijd mee, regeren is vooruitzien…!

Sinds 4 september 2017 hebben we een nieuwe dienstverlening tot stand gebracht, te weten SmitsVandenBroek HR Advies & Personeelsdiensten. Veel van onze klanten en relaties hebben hier reeds gebruik van gemaakt. In de sterk om ons heen veranderende (krappe- en ruimte-)arbeidsmarkt zien we de vraag en behoefte aan HRM ondersteuning groeien, zowel gelet op maatschappelijke als ondernemingsimpact (Covid-19/Corona) op de economische conjunctuur.

Ons team zijn we nog steeds aan het uitbreiden. Frank Stultiens, met zijn footprint als HR Manager in vooral de industrie en logistiek/transport, en Maud Jessen, kunnen voor onze relaties van meerwaarde zijn bij de huidige personeelsproblematiek en zo de ondernemer ontzorgen.

Het zogenaamde ‘Boeien en Binden’ van personeel is in deze concurrerende arbeidsmarkt belangrijk om de continuïteit te garanderen. Niet alleen arbeidsrechtzaken, zoals ontslag en arbeidscontracten/bedrijfsreglementen, maar ook recruitment, beheersbaarheid van verloop personeel, ziekteverzuim en beloningssystematiek worden meer en meer bepalend. Strategische personeelsplanning  levert hier een voorsprong op.

Maatwerk Coaching is een ander aspect dat steeds meer gevraagd wordt: HR met Business Sense!  Bijvoorbeeld voor 2 uren per maand coaching bij lopende problematieken in uw bedrijf. Hierin spiegelen we voor DGA’s uit het MKB alsmede HR adviseurs de te nemen uitdagingen of veranderingsmogelijkheden/-methodieken .

Ook bij opbouw van persoonlijke dossiers moet u aan de actuele eisen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan dossieropbouw inzake arbeidsrechtelijke conflicten en vastleggingen inzake functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Kreten als Employer Branding en Employer of Choice (aantrekkelijk werkgeverschap) worden steeds meer gewoon, maar wat doen we er zelf aan als ondernemer?

Onze producten zijn (klik op de betreffende link voor meer informatie):

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt