Advies en begeleiding bij investeringsselectie

Omvangrijke investeringen hebben een grote impact. U gaat dan ook niet over één nacht ijs. Een strategische investering eist visie en een ruime blik. Welke doelen streeft u na, welke strategie past hierbij, wat zijn de investeringsopties, welke kansen en risico’s brengen deze potentiële investeringen met zich mee? De juiste investeringsselectie vraagt soms om een herziening van uw strategische oriëntatie. De adviseur corporate finance van SmitsVandenBroek begeleidt u kundig bij alle issues omtrent investeringen en voorziet u van reële, doelmatige adviezen om te komen tot de juiste, lonende investeringen.

Financieel advies bij investeringen
De adviseur onderbouwt alle investeringsadviezen uiteraard met een degelijk en compleet rapport, waarbij hij u volledig betrekt en waarbij uw ondernemingssituatie steeds het uitgangspunt vormt. De expertise van de adviseur stopt niet bij dit adviesrapport. Hij begeleidt u ook bij het beschikbaar stellen van de benodigde financiële middelen (eigen middelen, bank, investeerder, crowdfunding), waarbij ook de fiscale consequenties uitgebreid in kaart worden gebracht.
De adviseur corporate finance van SmitsVandenBroek begeleidt en adviseert u niet alleen bij potentiële nieuwe investeringen, u kunt zijn expertise ook benutten bij vraagstukken omtrent het ombuigen van niet rendabele investeringen.

Diensten investeringsexpert
De adviseur investeringen van SmitsVandenBroek is uw deskundige voor:

  • Analyseren van investeringsselectie: investeringsanalyse
  • Advies en begeleiding bij potentiële investeringen
  • Risicoanalyses en -management
  • Evaluatie van investeringen
  • Advies en begeleiding bij ombuigen van niet rendabele investeringen

 

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt