In Nieuws

SmitsVandenBroek is in de zomermaanden twee RA’s rijker geworden. Collega’s Bo Rietjens en Pieter Vervoort hebben hun opleiding tot Registeraccountant afgerond en zijn ingeschreven in het register.
Bo (29) is na zijn studie direct begonnen bij SmitsVandenBroek en heeft zich na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de MKB-praktijk de laatste jaren gefocust op accountantscontrole. Hij is als controleleider operationeel verantwoordelijk voor de controle van de jaarrekeningen van onze relaties. Daarnaast blijft hij ook met veel plezier relaties in het MKB bedienen.
Pieter (39) werkte voor twee collega-MKB-kantoren, waarna hij enkele jaren uit het accountantsberoep is gestapt om als financial controller te werken in binnen- en buitenland. Nadat hij zich weer in Limburg had gevestigd is hij gestart bij SmitsVandenBroek en heeft hij zijn opleiding tot RA weer opgepakt. Pieter is controleleider binnen onze controlepraktijk en is naast de controle van jaarrekeningen ook gespecialiseerd in subsidiecontroles.

SmitsVandenBroek probeert dagelijks een omgeving te creëren die bijdraagt aan de ontwikkeling van onze collega’s.
Bo en Pieter, van harte gefeliciteerd en heel veel succes als RA!

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Nieuwsbrief juli 2021Special Miljoenennota 2022