In Nieuws

In samenwerking met subsidieadviseur TRIAS uit Venlo organiseert SmitsVandenBroek een gezamenlijke ontbijtsessie speciaal voor ondernemers. Tijdens deze sessie willen wij met u stilstaan bij een aantal recente ontwikkelingen op fiscaal en subsidiegebied. Zo zult u op een leuke en interactieve wijze tijdens een lekker ontbijt bijgepraat worden over de volgende thema`s:

– Afschaffing van de VAR verklaring;
– Scholing subsidies (ESF 2016);
– Subsidie voor duurzame toepassingen;
– Innovatie / ontwikkeling en subsidies.

Er worden twee sessies georganiseerd. De eerste vindt plaats op 14 april in de regio Weert en de tweede vindt plaats op 21 april in de regio Venlo. Beide sessies zullen starten om 08:00 uur (inloop vanaf 07:45 uur) en eindigen om 10:00 uur. De inhoud van de sessies is identiek. U bepaalt dus zelf naar welke regio u komt. De exacte locaties worden na aanmelding nog doorgegeven. Deelname aan deze ontbijtsessie is uiteraard gratis.

Aanmelden kan via info@trias-subsidie.nl (voor de sessie in Venlo) of info@smitsvandenbroek.nl (voor de sessie in Weert). Wij verzoeken u bij aanmelding tevens te vermelden met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. U ontvangt dan van ons een bevestiging van aanmelding inclusief locatie.

Kunt u niet aanwezig zijn bij een van deze sessies maar wilt u wel graag de presentatie ontvangen, kunt u ook dit aangeven middels een mail aan info@trias-subsidie.nl resp. info@smitsvandenbroek.nl.

Klik op deze link voor de bijbehorende flyer.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
SpaarvarkenPensioen bankje