Door
In

Heeft u onlangs van de Belastingdienst een rekening motorrijtuigenbelasting ontvangen voor uw oldtimer? Er bestaat een kans dat op deze rekening een onjuist tijdvak staat vermeld. De Belastingdienst wijst hierop en biedt excuses aan voor de verwarring. Het bedrag op de rekening is volgens de Belastingdienst wel correct.

Het gaat om de rekening motorrijtuigenbelasting verstuurd aan oldtimereigenaren die eerder een rekening hebben ontvangen voor de overgangsregeling en deze eerdere rekening bewust niet hebben betaald. Geldt dat voor u, dan heeft u hiermee laten weten geen gebruik te maken van de overgangsregeling. U moet dan voor uw oldtimer in 2015 het normale bedrag aan motorrijtuigenbelasting betalen.

Op de nieuwe rekening die u heeft ontvangen, staat een onjuist tijdvak vermeld dat begint in 2014, bijvoorbeeld het tijdvak van 4 november 2014 tot en met 3 februari 2015. De ingangsdatum moet zijn 1 januari 2015. Het bedrag op de rekening is volgens de Belastingdienst wel correct. U moet de rekening dus gewoon en op tijd betalen.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt