Door
In

Aan 1.200 zorgverleners met een VAR-loon wordt de mogelijkheid gegeven om toch aan de slag te gaan als zzp’er in de zorg met een VAR-wuo (winst uit onderneming). Dat kan via een deelname aan de Zorgpilot.

Behoort u tot één van de 1.200 zorgverleners die aan het begin van dit jaar van de Belastingdienst voor hun werkzaamheden een VAR-loon hebben gekregen, dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid afgelopen week een brief van de Belastingdienst ontvangen. Via een deelname aan de Zorgpilot krijgt u alsnog de gelegenheid om als zzp’er in de zorg aan de slag te gaan. Hierdoor kunt u direct een contract afsluiten met een zorgkantoor en met degene aan wie u zorg verleent.

De Belastingdienst beschouwt uw arbeidsrelatie dan niet als dienstbetrekking. In de brief staat nadere uitleg over de deelname aan de Zorgpilot en de daarvoor geldende voorwaarden. Zo moet u een stappenplan volgen en een nieuwe VAR aanvragen. Zorgverleners die mee kunnen doen aan de pilot dienen zich vóór 1 juli 2014 aan te melden bij een zorgkantoor.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt