Door
In

Ontvangt u één of meerdere toeslagen van de Belastingdienst en heeft u met dagtekening tussen 12 februari en 4 maart de definitieve berekening voor 2011 ontvangen? Deze berekening is mogelijk fout, zo blijkt uit een nieuwsbericht van de Belastingdienst.

Van ongeveer 29.000 burgers is de toeslag(en) voor 2011 berekend met een verkeerd inkomen. Behoort u tot één van deze burgers dan krijgt u binnenkort van de Belastingdienst een nieuwe definitieve berekening en een excuusbrief met meer informatie.

Definitieve berekening

Ontvangt u één of meer toeslagen, dan krijgt u na afloop van het jaar nadat alle gegevens (zoals uw inkomen) bij de Belastingdienst bekend zijn, een definitieve berekening. Op deze berekening staat per toeslag hoeveel voorschot u heeft ontvangen en op welk toeslagbedrag de Belastingdienst nu definitief is uitgekomen.

Uit de definitieve berekening kan blijken dat u precies het juiste bedrag aan toeslag heeft gekregen, of juist te veel of te weinig. Het kan dus zijn dat u nog toeslag moet terugbetalen of juist nog toeslag ontvangt.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt