Bij een SRA-kantoor bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Een kantoor dat meebeweegt met de bedrijfseconomische ontwikkelingen, feeling heeft met het ondernemersklimaat en beschikt over een breed netwerk en kennis van uw branche, bij u in de regio én daarbuiten.

Daarom kiest u voor SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants. Want wij zijn SRA gecertificeerd. Dit certificaat staat voor toegevoegde waarde voor onze klanten. Kwaliteit, kennis en deskundigheid zijn de belangrijkste eisen voor het SRA-lidmaatschap. Een SRA-accountantskantoor wordt periodiek op deze aspecten gecontroleerd. Daarmee onderscheiden wij ons van andere, niet SRA-accountantskantoren. En daar zijn wij trots op!

Wilt u meer weten? Leest u dan deze flyer: “Kies bewust voor een SRA-accountantskantoor”. Nog meer informatie vindt u op sra.nl/ondernemer, waar in klare taal staat wat de meerwaarde is van een SRA-accountantskantoor. Daarnaast vertellen enkele ondernemers hier waarom zij, net als u, klant zijn bij een SRA-kantoor.

Ook in het nieuwe jaar staan wij voor u klaar!

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
Nieuwsbrief december 2019