In Nieuws

Op donderdag 18 mei jl. vond de laatste bijeenkomst plaats van de Masterclass ONE (Ondernemen – Netwerken – Excelleren) 2016 – 2017, voor de 6e keer georganiseerd door SmitsVandenBroek en ING.

Tijdens de laatste sessie van elk seizoen wordt een uitstapje georganiseerd, waarbij het programma een verrassing blijft tot het moment van vertrek. Deze keer werd het gezelschap, bestaande uit 40 personen, voor het eerste deel van het programma per bus naar de Brightlands Chemelot Campus in Geleen gebracht. Daar werd deelgenomen aan een presentatie en een rondleiding over de campus. Vervolgens ging de reis verder naar Genoels-Elderen in België, waar een wijnkasteel werd bezocht en een wijnproeverij natuurlijk onderdeel uitmaakte van het programma. Tot slot werd de dag in Hasselt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Zowel organisatoren als deelnemers hebben ook het seizoen 2016 – 2017 weer als zeer geslaagd ervaren, hetgeen vanzelfsprekend zorgt voor meer dan voldoende animo voor een nieuw seizoen!

 

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
GeldContract ondertekenen